Studiiiezzzzz

Jag ska läsa ett par kurser i höst i Linköping. Lite nervös är jag. Det är inte första gången jag läser på universitet men jag har inte gjort det på ett par år och inte på ny ort. Försöker att hålla mig distanserad från idiotiska tankar om prestation och nå’ jävla karriärstänk. Det är så indoktrinerat i en att en ska bli något.

Förut när jag har läst på universitetet har det varit för att bli något, ibland baserat på trygghet/säkert kort och ibland intresse. Nu är jag bara inriktat på att det ska vara KUUUUUUL, och försöka att inte få prestationsångest. Får se hur det går. Är ju bara jag som ställer kraven, eller hur? Synd bara att jag kan vara en elak jävel…

Jag har inte varit en ordentlig student när jag pluggat. Motivationen har alltid försvunnit en bit in, jag har varit deppig, och jag har glidit igenom allt på ett bananskal. Jag blev nästan sur vid ett tillfälle för att jag inte fick ett U så att jag kanske kunde få en kick att skärpa mig och anstränga mig mer.

Aja.

Två litteraturkurser har jag valt, och just nu känns det som att det nog var bra att jag inte gapade efter mer när jag skulle välja kurser. Jag tror inte att jag skulle orka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *