Hitta rytm.

Jag har haft lite problem med att sova sen jag kom tillbaka från Göteborg. Det är inte alla nätter, men vissa. Jag tror jag är stressad, men tänker att jag kan bli påverkad av de ljusa sommarnätterna också.

Det som händer just nu är att jag tror att jag går igenom någon sorts en aning känslomässigt svår omställning. Jag tycker om att vara i hemtrakter igen, men jag är som jag skrev i förra inlägget också rädd för att tappa inspiration och driv som jag kände i Göteborg. Typ att gamla miljöer ska ta mig omedvetet tillbaka i gamla vanor och tankemönster. Jag kommer sakna att ha direktkontakt med de andra deltagarna på kursen jag gick på Kvinnofolkhögskolan. Vill hitta ett hållbart mindset för att bibehålla inställningen till mig själv.

Att jag kan uppleva omställningen lite svår handlar säkert om att jag försöker stressa på saker för fort. Jag kan vara lite för ivrig. Jag har svårt att låta mig att ta det lugnt, även om jag tar det lugnt och försöker ta ledigt och följa mina behov får jag dåligt samvete för det. Veckan jag kom tillbaka blev hektisk av olika anledningar, vissa omständigheter som jag inte tänker gå närmare in på i Göteborg har gjort mig spänd och när jag kunde slappna av från det slängdes jag mycket möjligt in i en trötthet.

De senaste typ två dagarna har det känts lite bättre. Fick nåt sorts genombrott i lördags kväll och blev på bättre humör. Kan hänga ihop med att ge mig ledigt från tråkiga framtidsplaner, och att erkänna sakerna som känns jobbiga genom att gråta, även om det var typ en minuts gråt.